Hasít a NetPincér

Jelentősen megnőtt a NetPincérhez csatlakozó éttermek száma, akoronavírus-járvány miatt hozott intézkedések: a vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási korlátozások, a vendégszám csökkenése száma miatt az elmúlt egy hétben mintegy ötszáz új étterem kereste fel csatlakozási szándékkal a vállalatot – közölte az online megrendelés alapján ételkiszállítással foglalkozó társaság. A NetPincéren keresztül jelenleg kétezernél is több étteremből országosan több mint nyolcszáz településről lehet ételt rendelni. A közlemény szerint az éttermek négyötöde budapesti vagy főváros környéki, a vidéki nagyvárosokból érkező megkeresések száma pedig napról napra nő.

A társaság közölte, hogy már a járvány előtt is több mint kétezer partnerrel dolgoztak országszerte, futárpartnereik száma is közelítette a kétezeret, március első két hetében pedig 135 új futárpartnerrel is szerződtek. Amennyiben egy futár megbetegszik, gyógyulásáig, de minimum két hétig nem dolgozhat, ugyanakkor a csoportbesorolását – amit eddigi teljesítménye alapján ért el – megtarthatja. (Szerkesztőségünk szerint ezért minimum Nóbel-békedijat érdemel a cég vezetése. A -szerk- megj.) A NetPincérGO-rendelések 35 százalékára jelenleg az érintkezésmentes kiszállítás a jellemző, ez a tendencia pedig várhatóan a következő időszakban is növekedni fog – közölték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már az EU is aggódik az internet emgnövekedett forgalma miatt

hét márc 23 , 2020
Az Európai Bizottság és az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testülete (BEREC) közös nyilatkozatot adott ki ma a Covid-19 világjárvány okozta megnövekedett hálózati csatlakozási igények kezeléséről, kérve a szolgáltatókat, hogy szorosan működjenek együtt a nemzeti szabályozó hatóságokkal. A két testület elkötelezetten támogatja a magánszemélyek és a vállalkozások azon törekvéseit, hogy a […]
internet