Egyre több ételt rendelünk mobiltól

pincernoEgyre többen rendelnek ételt mobiltelefonról, ezzel párhuzamosan mind népszerűbbek a folyamatot jelentősen leegyszerűsítő ételrendelő alkalmazások is – derül ki a Netpincér felméréséből. Az online rendelési formák közül a honlapok mellé, immár felzárkózik az alkalmazások használata is. A Netpincér rendszerében például az összes ételrendelés negyede már mobileszközről érkezik. A jelenlegi trendek és a várakozások alapján a következő években hatvan–hetven százalékra is emelkedhet az okostelefonos alkalmazásból kezdeményezett ételrendelések aránya.

A megkérdezettek háromnegyede legalább havonta egyszer vásárol, negyedük hetente, mintegy tizedük pedig akár hetente többször is rendel ételt online. Az internetes ételrendelés ma elsősorban a huszonöt-negyvennégy évesek körében népszerű, legnagyobb eséllyel a huszonöt év feletti, de harmincnégy év alatti felhasználók kattintanak az ebéd vagy vacsora kényelmes beszerzéséhez, de az idősebb korosztály is egyre nagyobb részt képvisel a felhasználók között. Leggyakrabban a kétfős háztartások élnek ezzel a lehetőséggel, azonban egyre népszerűbb a kiszállítás a nagyobb létszámú családok szemében is – hiszen a legtöbb rendelést több ember számára adják le — számolt be az OrientPress Hírügynökség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Többet ésszel, mint ész nélkül: segít az ESET

pén júl 17 , 2015
Benne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás. 7. Ne ossz meg olyan […]