Olcsó okosteló három napos üzemidővel: Nokia C31

Nokia C31A Nokia C31 gyártója háromnapos akkumulátor-üzemidőt, hosszú élettartamot kínál megfizethető áron.

A Nokia C31 a népszerű C-sorozat legújabb darabja: a megszokott tartósság mellett a telefon egy továbbfejlesztett, 6,7 hüvelykes HD+ kijelzőt és hosszú, háromnapos akkumulátor-üzemidőt3 kínál, mesterséges intelligenciára alapú akkumulátorkímélő funkciókkal kiegészítve. A Nokia C31 Android 12 rendszerrel, a Camera by Google által támogatott tripla hátlapi- és szelfikamerával, valamint por- és nedvességállósággal felturbózott védelemmel érkezik. A garantáltan két éven át járó rendszeres biztonsági frissítések ráadásul maximális biztonságot és kiemelkedő tartósságot nyújtanak a világ egyik legszigorúbb gyártási szabványának megfelelő IP52-es védelem mellett — mindezt annyira olcsón, ami már-már a lehetetlenség határát súrolja alulról.

A gyártó háromnapos akkumulátor-üzemidőt, hosszú élettartamot kínál megfizethető áron

A népszerű C-sorozat legújabb darabja: a megszokott tartósság mellett a telefon egy továbbfejlesztett, 6,7 hüvelykes HD+ kijelzőt és hosszú, háromnapos akkumulátor-üzemidőt3 kínál, mesterséges intelligenciára alapú akkumulátorkímélő funkciókkal kiegészítve. A Nokia C31 Android 12 rendszerrel, a Camera by Google által támogatott tripla hátlapi- és szelfikamerával, valamint por- és nedvességállósággal felturbózott védelemmel érkezik. A garantáltan két éven át járó rendszeres biztonsági frissítések ráadásul maximális biztonságot és kiemelkedő tartósságot nyújtanak a világ egyik legszigorúbb gyártási szabványának megfelelő IP52-es védelem mellett.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezek a kiberbűnözők kedvelt célpontjai a böngészőkben

csü szept 8 , 2022
A webböngészők a digitális világ kapui. Olyan eszközök, melyekkel naponta órákat töltünk, és egyúttal értékes célpontot jelentenek a támadók számára is. Sok felhasználót bosszant, hogy a hirdetők és más szereplők a böngészőn keresztül hozzájuthatnak személyes adataikhoz és nyomon is követhetik azokat. A böngészők az évek során a hitelesítő adatok, cookie-k, […]
Mosaic böngésző