Irányítsd az otthonod a mobilodról

smart-homeA napokban jelentette be a D-Link, hogy belép az okos otthonok piacára. A társaság közzétette, milyen eszközökkel segíti az okos otthonok kialakítását. A Home Smart Plug (DSP-W215) egy intelligens konnektor, mely nemcsak távolról vezérelhető, de rendelkezik beépített hőmérséklet-érzékelővel és túlmelegedés elleni védelemmel valamint képes az áramfogyasztás mérésére. Az intelligens konnektor push üzenetben jelzi, ha a mért áramfogyasztás túllépte a beállított értéket. A Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150) egy vezeték nélküli mozgásérzékelő a rendszer építőköveként különböző eseményeket válthat ki mozgás érzékelése esetén: jelezhet a Smart Plugba dugott lámpának, hogy kapcsoljon fel vagy éppen elindíthatja a kamerán a rögzítést.

A Home Monitor HD (DCS-935L) egy nagyfelbontású kamera Wireless AC Wi-Fi kapcsolattal, éjjellátó funkcióval és beépített mikrofonnal. A kártyafiókba SD kártyát helyezve akár helyben is képes rögzíteni a felvételeket. A Home Monitor 360 (DCS-5010L) egy teljesen körbeforgó, dönthető, zoom funkciós kamera, melyből elég akár egy is az egész lakás megfigyelésére. A mydlink Home alkalmazás egy ingyenes Android és iOS alkalmazás a D-Link okos otthon termékcsaládjának irányítására. Az alkalmazásból elvégezhető a készülékek telepítése, beállítása, és itt hozhatók létre az automatizálási szabályok is.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Aratott a Magyar Telekom a hangszépségversenyen

ked dec 2 , 2014
A LolliPOP díjátadón hirdették ki a III. Call center hangszépségverseny nyerteseit, ahol a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) kereste Magyarország legszebb női és 2014-ben először férfi call center hangjait. A szakmai zsűri által a tíz-tíz legszebb női és férfihang közé beválasztott mindhárom telekomos kolléga nyert és a dobogó legmagasabb […]