Okos babamonitor lett az első

AHA Brain StoreVéget ért az AHa!Brainstore Startup Verseny 4.0., amelyen a nyertes termékek között volt okos babamonitor, mezőgazdasági drónrendszer, elektromos légi jármű és személyi vészjelző rendszer is – közölte az Antenna Hungária (AH).

Az idén negyedik alkalommal mutatkoztak be az AH, és partnerei által meghirdetett AHa!Brainstore Startup Versenyen az ígéretes, prototípussal rendelkező magyarországi induló vállalkozások. A verseny fő fókuszterületei az Antenna Hungária tevékenységéhez illeszkedően az IoT, a dróntechnológia, a multimédia/streaming, az it-biztonság, az e-sport, a mesterséges intelligencia és az 5G voltak. A megmérettetésre mintegy hatvan csapat jelentkezett. A kétkörös interjún kiválasztott tizenegy csapat a háromhetes felkészülés során előadássorozaton, célzott szakértői workshopokon vehetett részt, emellett mentorok is segítették a szakmai fejlődésben. A tájékoztatás szerint a legjobb pitch a Dreamsense – okos babamonitor rendszer lett. Közönségdíjat nyert a Marketyour.store – robotizált e-commerce termékfotózás. A leginnovatívabb csapat kategóriában elismerést kapta a BugProve – IoT biztonságtechnikai rendszer, az Agron-Mi – mezőgazdasági drón- és AI megoldások. A legjobb közép-magyarországi régión kívüli csapatokat elismerő Input program különdíjat kapott az Orca Aerospace – elektromos légijármű, a Change Hungary – okos jótékonykodási megoldás, valamint a Kezedben a biztonságod – személyi vészjelző rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megvan mi gyorsíthatja az 5G elterjedését

vas nov 28 , 2021
A felhasználóknak egyelőre nem sürgős átállni az 5G-s technológiára, a piaci szereplők együttműködése gyorsíthatja az új technológia elterjedését – állítja a Deloitte. A fogyasztók többnyire elégedettek mobilszolgáltatóikkal, csomagjaikkal és eszközeikkel, így nem érzik sürgősnek a váltást 5G-re. Ezzel együtt növekvő fogyasztói kereslet tapasztalható az 5G iránt: ennek elérhetősége már az […]
Deloitte