Digitális bőr volt Lady Gagán a GRAMMY díjátadón

Az 58. GRAMMY gálán az Intel és Lady Gaga közös együttműködéséből az énekesnő egy nem mindennapi előadást vitt a színpadra, amely egyúttal egy zenészlegenda előtti tiszteletadás is volt. Az énekesnő előadásában az Intel technológiáját használta. Az előadás bemutatta, hogy a technológia hogyan képes még többet adni, felvértezve egy előadóművészt azzal, hogy olyan színpadi élményt nyújtson, ami egyedülálló és élő jellegéből fakadóan megismételhetetlen. A show alatt a lebilincselő vizuális és interaktív tartalom folyamatosan élőben “reagált” Lady Gaga összes mozdulatára és utasítására. A külön erre az előadásra kialakított technológia az alábbiakból megoldásokat vonultatta fel:

Digitális bőr” – Egy animált arcot alkottak, amelynek segítségével Lady Gaga számos ikonikus megjelenést volt képes megformálni az élő előadás alatt. Ehhez az Intel legerősebb processzorait használták fel, melyek pontosan követték az énekesnő arcmozdulatait.
Robotika – Az énekesnő gyönyörű rózsaarany színű zongorája szinte saját életre kelt, ahogy a hangszerre szerelt Intel® Atom™ processzorral futó robotkarok táncra keltek, egy nem mindennapi látványt hozva létre.
Interaktív hologramok – Az Intel Curie-alapú gyűrű és a holografikus kijelzők kombinációjával Lady Gaga egy gyönyörű háromdimenziós hologramot jelenített meg a legendás zenészről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Avatárterápia segíthet a depressziósokon

sze febr 17 , 2016
Javíthatja a depressziósok állapotát egy új virtuális terápia, amelynek lényege, hogy a páciens saját magát vigasztalja meg két online alteregója révén – állítják szakemberek a British Journal of Psychiatry Open című folyóiratban közölt tanulmányukban. A University College London, a katalán Institució Catalana de Recerca i Estudis Avancats (ICREA) és a […]

Friss, ropogós