November 24-ig lehet nevezni az InnoMax Díjra

Jelenleg is tart az Invitech Innomax Díj pályázati időszaka, és már most látható, hogy mind a Business kategóriában, mind pedig a Civil és Nonprofit kategóriában igen színvonalas, jövőbe mutató ötletekkel neveznek. A szervezők november 24-ig várják a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közösségi érdekeket szolgáló innovatív megoldásokat.

Ahogy azt várni lehetett, az elmúlt hetekben egyre többekhez jutott el az idén már nyolcadik alkalommal meghirdetett pályázat kiírásának híre, és ahogy az lenni szokott, sok nevező jelezte, hogy több időt kér pályázati anyagának elkészítéséhez, így az eredeti október 31-i határidőt november 24-re módosították a szervezők. Azt azonban már most látni lehet, hogy az eddig is szép számban érkező pályaművek között mely témák bukkannak elő a legtöbbször. Az üzleti célú fejlesztések mellett, az esélyegyenlőség és az oktatás témája a legnépszerűbb, neveztek már interaktív tanulási módszereket segítő technológiával, de a digitális esélyegyenlőséget vagy éppen a médiatudatosságot fejlesztő programokkal is.

„A korábbi évek nyerteseit nyomon követve kijelenthető, hogy a pályázók komolyan gondolják ötleteik megvalósítását. Számos alkalommal lehettünk szemtanúi annak, hogy egy jó pályázattal elnyert támogatásunk milyen eredményekhez járulhatott hozzá. Sikersztori lett például egy olyan kezdeményezés, amely a fiataloknak nyújt nagy segítséget abban, hogy piacképes szakmát válasszanak, startupperek és sikeres fejlesztők bevonásával. Emellett pedig örömmel látjuk azt is, hogy a pályázat segítségével olyan közösségek is részesültek már a digitalizáció és az infokommunikáció hasznaiból, akik korábban valamilyen oknál fogva nem élvezhették annak előnyeit. Ez utóbbira is vannak már jó példák és várjuk a további kezdeményezéseket is” – fogalmazott Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezérigazgató-helyettese, az InnoMax Díj zsűrielnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Úgy tűnik újított a gázai kiberbanda

sze nov 1 , 2017
Szakértők fontos változásokat tapasztaltak a hírhedt Gázai Kiberbanda működésében, akik gyakran céloztak kormányzati- és kereskedelmi szervezeteket Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) országaiban. A csoport régóta aktív a kiberfenyegetések piacán, és úgy tűnik idén újabb kártékony eszközökre cserélték „fegyver-készletüket”. Az áldozatok földrajzi helyzete és típusa változatlan maradt, de a kiberbűnöző csoport műveletei […]