Visszatér az Internetes Károsultak facebookos oldala

internetes-karosultak-facebook-csoportKözel féléves kihagyás után újraindul az Internetes Károsultak bűnmegelőzési Facebook oldal, ahol az internetes kereskedelem károsultjai segítenek egymáson — értesült a mínuszos.hu.

Az oldal alapítója, Bai László a mínuszos.hu-t úgy tájékoztatta, hogy azért indították újra a Facebook oldalt, mert nagyon sok megkeresést kaptak -nem csak telefonon, de személyesen is-, hogy nagy szükség lenne az oldalra mert a közösség korábban eredményes munkát végzett, nem csak a rendőrség számára, de a károsultak és azok számára is, akik vásárlás előtt álltak. A visszatérés kapcsán a szervezők eldöntötték azt is, hogy a szabálysértésekkel kapcsolatban az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fognak fordulni. Az oldal alapítója szerint a beadványuk elbírálása után kiderül, hogy Magyarországon alapjoga-e a polgárnak, hogy biztonságosan éljen úgy, hogy a magyar állam és az alárendelt szervek kellőképpen biztosítják azt. “Új koncepcióval és csapattal fogunk dolgozni, amitől jobb eredményeket várunk a korábbiaknál” — tette hozzá Bai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyszabású támadás érhette a Deutsche Telekomot

ked nov 29 , 2016
Súlyos fennakadás volt a Deutsche Telekom német távközlési szolgáltató vezetékes hálózatában. A szövetségi informatikai biztonsági hivatal (BSI) közleménye szerint nagyszabású informatikai támadás történt. A fennakadás a szolgáltató nagyjából kilencszázezer ügyfelénél jelentkezett, többnyire még vasárnap délután, a vezetékes telefon- és a vezetékes internetszolgáltatást, valamint a vezetékes internet csatlakozással elérhető televíziós műsorszolgáltatást érintette. A […]
router

Friss, ropogós