Népszava: itt az első hazai napilAPP

Népszava mobil appA Népszava új híralkalmazása olyan vizuális és tartalmi mobilélményt kínál, mely megőrzi az újságolvasás hagyományait, de minden elemében korunk hírfogyasztási szokásaihoz igazodik. A mobil Népszava folyamatosan frissülő hírfolyama bármikor olvasható vagy nézhető és hallgatható.

A napilap közleménye szerint a progresszív webalkalmazás egy olyan technológia, mely egy új fejezetet nyit a hírgyártás és híralkalmazás területén is. Olyan lehetőség, mely megkönnyíti a felhasználó számára a hírek elérését. A világ több, jelentős és nagy hagyományokkal rendelkező újságja alkalmaz már ezen a technológián alapuló platformot, amely a hagyományos újságolvasási élményt igyekszik kibővíteni, kielégítve a modern társadalom hírfogyasztási szokásait. Ilyen alkalmazáson keresztül is elérhető az 1888-ban alapított, angol nyelven megjelenő nemzetközi napilap, a The Financial Times, a szintén nagy hagyományokkal rendelkező brit napilap, a The Guardian vagy a legrégibb amerikai napilap, a The Washington Post. Ez utóbbi 2016-ban jelent meg a piacon a progresszív webalkalmazás technológiájával, jelentősen növelve a felhasználói élményt és megsokszorozva az újság iránti elköteleződést az olvasói közönség körében.

„A több hónapos munka eredményeként elkészült mobil Népszava egyaránt nyújtja a hagyományos újságolvasási élményt, miközben megfelel az új hírfogyasztási elvárásoknak” – mondta Németh Péter, a lap főszerkesztője. „A mobil Népszava azon túl, hogy a felhasználó számára számos élethelyzetben könnyebb olvasási módot kínál, extra tartalmakat is nyújt” – tette hozzá. Így az új mobil Népszava tartalmaz képgalériát, videós tartalmakat, a szerzők saját hangon tolmácsolják gondolataikat és elérhető a Népszava podcast sorozata is, a Hol élünk?. Extra, alkalmanként megjelenő tartalom lesz a mobil lapban, a 16 oldalas printhez képest a +17. oldal. Illetve az előfizetők egyből egy archívumot is kapnak, ahol visszanézhetők a korábbi lapszámok. Mindezen túl egy kattintással a legfrissebb hírek is olvashatók a Népszava Online-ról, melynek teljes tartalmát akár a mobil Népszavában is elérhetik az olvasók. Szintén az olvasási élményt segíti, hogy a mobil alkalmazásban változtathatók a betűméretek és beállítható a „sötét üzemmód” is.

A megjelenés napjától, azaz április 24-től a regisztrált felhasználók egy héten keresztül szabad betekintést kapnak a mobil Népszavába, majd a bevezető áron 200 forint/nap, illetve 2000 forint/hónap árért juthatnak hozzá. Az új „mobil napilapra” regisztrálni a mobil.nepszava.hu-oldalon lehet.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyar banki ügyfelek többsége digitálisan intézi pénzügyeit

pén ápr 28 , 2023
A magyar banki ügyfelek 64 százaléka rendelkezik aktív internetbanki hozzáféréssel, és 58 százalékuk intézi pénzügyeit okostelefonon is. A Gránit Bank kutatása szerint erősödik a digitális bankolás iránti nyitottság is, a megkérdezettek 72 százaléka hajlandó arra, hogy okostelefonon igénybe vehető szolgáltatásokat használjon, 52 százalékuk kifejezetten figyeli, 44 százalékuk pedig szereti az […]
mobilbank

És még ez is...