UPC: nincs baj

3

Nincs országos központi probléma a UPC-nél; pénteken este egy rövidebb időszakban gond volt a DNS-szerverekkel, de azóta nincs központi hiba – mondta Szűcs László, a UPC kommunikációs igazgatója az MTI-nek. Hozzátette: ha valaki mégis azt tapasztalja, hogy akadozik az internet, más hibának kell lennie, ezeket egyenként megvizsgálja a cég. A UPC hivatalos Facebook-oldalának látogatói arról panaszkodnak, megint nem működik a UPC internetszolgáltatása. A cég Facebook-oldalán tett szombat délelőtti bejegyzések szerint egyes helyeken most is problémák vannak a szolgáltatással, az egyik látogató például azt írta, hogy Debrecen belvárosában semmilyen UPC szolgáltatás nem működik.

3 thoughts on “UPC: nincs baj

  1. Közel egy hete akadozik a szolgáltatás a 29-es körzetben. A 1221-et felhívni lehetetlen, csak annyit közöl, hogy jelenleg nem kapcsolható, próbálja később.

  2. A számlára nem írják rá,hogy -500 Ft az internet szolgáltatás hiánya miatt,mert náluk lehet probléma.Mi viszont fizessünk , vagy irgum-burgum lesz.

  3. 3870 ft-ért adnak 2 Mbit/sec-es netet a 29-es körzetben és még akadozik is? ilyen kapzsi simlis bagázs még az a csoda, hogy van előfizetője! Csúcssebesség ilyen gyorsan húzhatnának el az anyjukba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ilyen élete lesz a következő generációnak II.

vas dec 8 , 2013
A „Következő generációk munkavégzése” című jelentésében az Ericsson Networked Society Lab nyolc trendet fedezett fel a mobil- és digitális technológiák a társadalom, az üzleti élet és a magánéletre gyakorolt hatásában. Feladatok helyett küldetés – Az értékteremtés felé történő eltolódás jelentős változást jelent a munka világában. A munkaadók és a munkavállalók […]

És még ez is...