Nem stresszel a Vodafone: Black Friday helyett Red November lesz

Red Novembert tart a Vodafone Black Friday helyett. A Vodafone Magyarország idén egy egész hónapon át kínálja jelentős kedvezménnyel legnépszerűbb készülékeit, online és az üzletekben egyaránt, hogy a Black Friday időszakában is biztosítsa ügyfelei számára a nyugodt és stresszmentes vásárlás élményét. Az akcióban részt vevő készülékek november 1. és november 28. között RED tarifával 30 százalék kedvezménnyel vihetők el, a november 29-én kezdődő Black Friday hétvége időtartamára pedig tovább növekszik a kedvezmény, és RED tarifa választása esetén már 40 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatók meg. Mindemellett november 1. és december 1. között a GO tarifával vásárolt készülékekre is 20 százalék kedvezmény jár. Az akcióban a következő készülékek vesznek részt: Huawei P Smart (2019), Huawei P30 lite, Samsung A50, iPhone 7 32 GB, LG Q60. A kedvezményt minden új és már meglévő ügyfél igénybe veheti új készülék vásárlása esetén kétéves hűségidővel, csakúgy, mint a UPC ügyfelek és a két cég közös ügyfelei, a számukra elérhető havidíjkedvezménnyel és 2GB extra adattal.

„Az év végi időszak sokunk számára nem a nyugalomról és pihenésről szól, hiszen sokan már novemberben beszerzik az ünnepekre az ajándékokat. A Vodafone ügyfelei ebben az időszakban is lehetőséget kapnak arra, hogy nyugodtan, átgondoltan, ugyanakkor kedvező áron vásárolhassanak. Műszaki cikk vásárlása esetén különösen fontos, hogy megfontolt, felelős döntést hozzunk, hiszen ezeket az eszközöket több évre és napi használatra vásároljuk. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fenntarthatóság a felelős vásárlási döntéssel kezdődik” – nyilatkozta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Románia biztonsági okokból elhalasztja az 5G-hálózat kiépítését

vas nov 3 , 2019
Románia a jövő évre halasztja az 5G telekommunikációs hálózat kiépítésére vonatkozó közbeszerzési pályázat kiírását, miután nem teljesült valamennyi feltétel az eljárás idei lebonyolítására – jelentette be a román távközlési szakhatóság. Sorin Grindeanu, az ANCOM, a szakhatóság elnöke (aki korábban Románia miniszterelnöke is volt) elmondta, hogy az általa vezetett intézménynek nem áll […]

Friss, ropogós