Folytassa Vodafone

androidA Vodafone folytatja a roaming díjak megszüntetését és így május elsejétől már a feltöltő kártyás ügyfelei is a hazai árakon használhatják telefonjukat az Európai Unió és több más európai ország területén – jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. Április elseje óta az új Vodafone Red EU csomagok ügyfelei az Unióban valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban minden további költség nélkül pontosan ugyanúgy használhatják telefonjukat, mint itthon.

A Red EU Roaming szolgáltatással egy időben a Vodafone bevezette Világ Napijegyet most pedig a feltöltő kártyát használó ügyfeleinek is lehetővé teszi, hogy a hazai árakon telefonáljanak az Unióban valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban. A Vodafone Magyarország által május elsejével bevezetett díjmentes „Európa hazai áron” opcióval a feltöltő kártyás ügyfelek is a hazai perc és sms alapdíjakkal telefonálhatnak, vagy küldhetnek haza üzenetet az EU tagállamokból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Az opcióval természetesen a hívásfogadás ingyenes ezekben az országokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

I. Gyula: nem uralkodó rabolt telefont Miskolcon

hét máj 4 , 2015
Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy miskolci rablóval szemben, aki erőszakkal elvette a sértett mobiltelefonját, valamint cipőjét. A nyomozás adatai szerint I. Gyula (Nem uralkodói sorszám az I-betű. A -szerk- megj.) 21 éves helyi lakos Miskolcon, a Szövő utcában 2014. november 8-án 3 órakor kikapta a sértett kezéből annak nagy értékű […]
tolvaj

Friss, ropogós