Nehogymá’ a mosógép vezérelje az okostévét!

smartvAz LG IFA 2014-en bemutatott „okos otthon” koncepciójának lényege, hogy a különböző intelligens háztartási berendezések a nagyobb kényelem és egyszerűség érdekében egyetlen összefüggő rendszert alkossanak. A rendszer középpontjában az LG HomeChat üzenetküldő platform áll, amely -a gyártó szerint- páratlan mértékű felügyeleti és kapcsolati lehetőségeket biztosít a felhasználónak. A lakás tulajdonosa egy okostelefon segítségével minden eddiginél átfogóbban szabályozhatja az intelligens otthoni ökoszisztémát, és praktikus idő- és energiatakarékos üzemmódokat állíthat be, például a lakás elhagyásához, a hazamenetelhez vagy üdülés idejére.

Az LG Smart Home kompatibilis a meglévő nyílt platformú okosotthon-rendszerekkel, valamint számos gyártó berendezéseivel és eszközeivel is, köszönhetően az olyan nyílt protokolloknak, mint például az AllSeen Alliance nyílt forráskódú AllJoyn szoftvere. Az AllJoyn lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármikor információt kapjon LG okoskészülékei állapotáról – például a webOS rendszerű LG Smart+ TV-n értesítést kaphat arról, hogy a mosógép befejezte a mosást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Barion: nem durrant, csak pukkant az Apple Pay

csü szept 18 , 2014
Az Apple mobilfizetési megoldását az egész szakma várta, azonban nem durrant akkorát, mint lehetett volna. Az Apple Pay tulajdonképpen nem más, mint egy szokványos bankkártya virtualizáló megoldás, amiből már jó néhány van a piacon. Az Apple minapi bejelentésével nem merte meglépni az igazi forradalmasítást, inkább a szokványos utat választotta; olyan […]
Apple Pay

Friss, ropogós