UNIT CODA a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.-nél

fogaskerekA UNIT CODA Hungary Kft. egy meghívásos pályázat győzteseként lett a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. pénzügyi megoldásszállítója. A vállalat meglévő lakás-takarékpénztári alaprendszerét kívánta egy vagy több, jövőorientált lakás-takarékpénztári és pénzügyi standard alkalmazással kiváltani, amely magában foglalja a könyvviteli, főkönyvi rendszer leváltását és kiterjed az addigi peremrendszerek cseréjére is.

A Fundamenta az új rendszerrel kapcsolatban két elvárást fogalmazott meg: a bevezetésre kerülő megoldás egyrészt képes legyen teljes körűen biztosítani az addig használt pénzügyi szoftver funkcionalitásait, másrészt ki tudja elégíteni a vállalat új igényeit is.

A 2013 áprilisában indult implementációs időszakban a Coda Financials megoldás, az eFinance pénzügyi-számviteli modul, az eAsset tárgyi eszköz kezelő modul, a lokalizációs csomagból az addig hiányzó lekérdező, riportkészítő modulok, illetve egy speciális integrációs modult vezettek be, amelynek mentén közel húsz külön interfészt is ki kellett alakítani. A rendszert 2014. január elsején adták át.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarországon kimarad a Xerox innovációs központ-hálózatából

sze júl 2 , 2014
A Xerox a világ számos pontján jelentős beruházásokat hajtott végre azokban az innovációs központokban, ahol a felhasználók személyesen szerezhetnek tapasztalatokat a Xerox berendezésekről, szolgáltatásokról és a dokumentumkezelés legfrissebb trendjeiről. Ennek köszönhetően nyitották meg a napokban az Impika Inkjet Innovációs Központot a franciaországi Aubagne-ban, ahol az Impika iPrint Compact, az iPrint Reference, […]

Friss, ropogós