Négyen indulnak a frekvenciapályázaton

forintMa délután 16 órakor lejárt a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciapályázat jelentkezési határideje. A megadott határidőig négy jelentkező nyújtotta be jelentkezését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatalához (NMHH) Határidőre a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft., a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. nyújtotta be pályázati anyagát.

A pályáztatási folyamat következő állomásaként 2014. június 17-én tíz órakor bontják fel közjegyző jelenlétében a pályázati anyagokat. A bontáson a jelentkezők képviselői is jelen lehetnek. A jelentkezési határidő lejártától számított 15 napon belül az NMHH megvizsgálja az alaki követelményeknek való megfelelést, amelynek teljesülése esetén pályázati nyilvántartásba veszi a jelentkezőt. A nyilvántartásba vett résztvevők listáját az NMHH a honlapján közzéteszi. A pályázatok tartalmi vizsgálatára csak a nyilvántartásba vételt követően kerülhet sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A SIM-kártya használata kettéosztja Európát

ked jún 17 , 2014
Európában 2013-ban összesen mintegy 1,1 milliárd volt a mobil-előfizetések száma, ami 2014 végéig előreláthatólag további húszmillióval bővül. Európa egészére jellemző az egynél több SIM-kártya használata, így az egy főre jutó mobil-előfizetések száma átlag 1,2-1,3. Míg Kelet-Európában sok az inaktív SIM-kártya, illetve az emberek gyakran gazdaságossági szempontból vásárolnak egynél több SIM-kártyát, […]
sim-kartya