Napi Viktor: tényleg ez volt a legjobb elnevezés?

 

A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból. A Napi Viktor alkalmazásban megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid elemzései kísérnek. Az életrajzi adatok, a fontosabb beszédek, videók gyűjteménye. Az új tartalmakról az alkalmazás értesítést küld a felhasználó telefonjára. Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán egyes megszólalásait. A legfelkészültebbek pedig a folyamatosan változó és frissített kérdésekből álló kvíz kitöltésével tesztelhetik, mennyire ismerik a kormányfőt. A tartalom hetente többször frissül, az alkalmazás pedig néhány havonta újabb szolgáltatásokkal bővül. Az alkalmazás iOS platformon debütál, de hamarosan várható az Android-os verzió elkészülte is.
(A Napi Viktor elnevezés óhatatlanul is olyan asszociációkra ragadtathatja az embert, hogy nagyon nem szeretnénk a névadó helyében lenni. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Alig foglalkoznak a vállalatok a mobilbiztonsággal

pén ápr 5 , 2013
  Kutatások szerint a szervezetek nem fordítanak kellő figyelmet a privát eszközök használatából származó veszélyekre, amit a Ponemon Institute nemrégiben készített tanulmánya is alátámaszt. A felmérés rámutatott arra, hogy a vállalatok mindössze 44 százaléka tekinti prioritásnak az ilyen típusú biztonsági kockázatok kivédését, ami visszaesést jelent a 2011-es számokhoz képest. “A […]

Friss, ropogós