Nagyot nőtt a Yettel mobilnet-forgalma az ünnepek alatt

év végi ünnepek - smsAz adatforgalom 89 százalékkal nőtt az előző évi ünnepekhez képest, míg a szilveszteri sms forgalom 8 százalékot növekedett.

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89 százalékkal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor nyolc százalékkal több sms-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor. A Yettel ügyfelei idén karácsonykor december 24-én indították a legtöbb hanghívást, de a leghosszabb telefonbeszélgetések december 25-én zajlottak. A karácsonyi hívások átlagos hossza összességében öt százalékkal nőtt az előző évhez képest.

Adatforgalomban a teljes ünnepi időszakot vizsgálva december 26-a, és január 1-e volt a két legforgalmasabb nap, a teljes ünnepi időszakot vizsgálva 89 százalékkal magasabb adatmennyiséggel a tavalyi év azonos időszakához képest, közel húszmillió gigabájt forgalmat kiszolgálva. Az évente jellemzően harminc százalékos adatforgalom-növekedésnél jelentősebb idei eredményekhez az egyre inkább elérhető, korlátlan adatforgalmat biztosító mobiltarifák, és a Yettel otthoni szolgáltatásainak – a mobilnet-alapú OtthonNet és az idén indult Yettel TV – népszerűsége is hozzájárulhat — állítja a szolgáltató. Az sms forgalom az előző év azonos időszakához képest idén nyolc százalékkal volt magasabb, ennek ellenére a teljes ünnepi időszakban öt százalékot csökkent ez a kommunikációs forma.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Internetes csaló ellen emeltek vádat

pén jan 5 , 2024
Több száz rendbeli csalás miatt emelt vádat egy letartóztatásban lévő szabolcsi nővel szemben a Marcali Járási Ügyészség; a vádlott csaknem ötszáz sértettnek kínált megvásárlásra olyan tárgyakat, amelyekkel valójában nem rendelkezett. A Somogy Vármegyei Főügyészség vádirata szerint a gátlásokban kevésbé erős nő 2021 decembere és 2023 januárja között több internetes oldalon […]
nő, bilincs

És még ez is...