Elképesztő fényerővel jön az LG G7ThinQ

Az LG Electronics (LG) legújabb csúcskategóriás okostelefonja, a G7ThinQ 6,1 colos, QHD+ (3120×1440 pixel) felbontású FullVision kijelzővel rendelkezik, amelynek maximális fényereje 1000 nit is lehet, vagyis az okostelefonok piacán jelenleg ezen készülék képernyője biztosítja a legnagyobb fényerőt. Az LG legmodernebb Super Bright kijelzőtechnológiájával felvértezett LG G7ThinQ okostelefont arra tervezték, hogy erős napsütésben is könnyen használható legyen, miközben elődjéhez képest akár harminc százalékkal kisebb energiafogyasztás jellemzi.

Az LG G7ThinQ Super Bright kijelzője még erős fényviszonyok mellett is élénk és természetes színeket jelenít meg. A képernyő a DCI-P3 színtér 100 százalékát képes megjeleníteni, és önműködően alkalmazkodik hat színbeállításhoz (automatikus, energiatakarékos, mozi, sport, játék és profi). Az automatikus (Auto) mód önműködően kielemzi és azonosítja, hogy milyen tartalom (videó, fotó, játék vagy weboldal) jelenik meg a képernyőn, ez alapján pedig optimalizálja a kijelzőbeállításokat, miközben csökkenti az energiafelhasználást. A testre szabható megoldások kedvelői a kamerás felhasználói felület egy részén finomhangolhatják a színeket egy görgethető színkerékkel, melyen minden egyes RGB beállítás módosítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiderült, hogy miért nem érdekli a nőket az informatikai biztonság

sze máj 2 , 2018
Egy friss elemzés szerint továbbra is meglepően alacsony a nők aránya az it-biztonság világában, s ennek megvannak az okai is. A jelentés szerint a nők a kiberbiztonság univerzumában kemény valósággal szembesülnek: gyakran egyedüli nőként ülnek egy férfiakkal teli szobában – talán ez az egyik fő ok, amiért sokan úgy döntenek, […]

Friss, ropogós