Miniszteri biztos a Magyar Államkincstárnál

2

forintMiniszteri biztost neveztek ki a Magyar Államkincstár informatikai szakrendszereinek áttekintésével kapcsolatos feladatok ellátására. A 2016. május 10-től november 10-ig terjedő időtartamra Zala Mihályt nevezte ki miniszteri biztosnak a nemzetgazdasági miniszter. A miniszteri biztos áttekinti a Magyar Államkincstár informatikai szakrendszereit, az azt üzemeltető szakember- és eszközállományt, felméri a működési struktúrát és a feladatok szervezeten belüli megosztását, áttekinti a Magyar Államkincstár folyamatban lévő és előkészítés alatt álló projektjeit, javaslatot tesz az azokkal kapcsolatos további feladatokra, intézkedésekre, a felmérések eredményeit összegző jelentést készít, valamint javaslatot tesz a Magyar Államkincstár informatikai rendszereinek egységes jövőbeli koncepciójára — áll a Hivatalos Értesítőben.

2 thoughts on “Miniszteri biztos a Magyar Államkincstárnál

  1. Ha valami suskus lenne a dologban, akkor a nyilvánosság kizárásával is el lehet helyezni valakit a szervezetnél. Valószínűbb, hogy azért neveztek ki biztost, mert gyorsabban szeretnék elvégezni az átállást, amíg van EU-s pénz infrastruktúrára.
    -szerk-

  2. A lényeg kimaradt: miért van szükség miniszteri biztos kinevezésére, ill. odarendelésére?
    Csak nem illetéktelenül dézsmálják az állami kincstárat? Kik merészelik? Az informatikai hálózat sok mindenre alkalmas, a beavatottaknak pénzszerzésre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megcsípte a KAF-üzletet az Invitel

ked máj 17 , 2016
Az Invitel Távközlési Zrt. nyerte a KAF Központi Adatgyűjtő és Feldolgozó Zrt. tenderét.  A KAF Zrt. informatikai rendszerének és szolgáltatásainak működéséhez szükséges telekommunikációs, adatátviteli és szerver elhelyezési szolgáltatások biztosítására kiírt pályázatot fillérre pontosan 14 816 940 forintért nyerte el a távközlési társaság. A szerződés eredetileg becsült összértéke: 16 millió forint […]
Forint

És még ez is...