Minden, amit a roamingról tudni érdemes: ki küldi a számlát?

szamlatombItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

5. Ha külföldön használjuk (belföldi előfizetésű, vagyis magyarországi) telefonunkat, akkor kitől fogunk számlát kapni? Mint a megszokott körülmények között, ez esetben is a hazai szolgáltatónktól, forintban meghatározott összegű számlát fogunk kapni, és ebben külön tételként fog szerepelni a külföldi hálózaton igénybe vett szolgáltatások (hívás, hívásfogadás, SMS, MMS, adatforgalmazás) díja is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Ubernek annyi... Franciaországban

vas júl 5 , 2015
Felfüggeszti működését Franciaországban a tisztességtelen eszközök alkalmazásával vádolt Uber közösségi utazásmegosztó szolgáltatás, amelyiknek két vezetője ellen eljárás is folyik – erősítette meg pénteken Grégoire Kopp a társaság szóvivője szóvivő. Thibaud Simphal, az Uber France vezérigazgatója a Le Monde című napilap honlapján megjelent interjúban azt mondta: péntek este nyolc órától Franciaországban felfüggesztik a […]

Friss, ropogós