Invitel: lazulás szilveszterig

LangsteinerMarianne
Langsteiner Marianne

Az Invitel legújabb tévé-, internet és telefonszolgáltatást, továbbá díjmentesen kipróbálható extrákat tartalmazó akciós ajánlatával egészen szilveszterig kedvezményesen lazíthatnak a felhasználók otthon. Az új lakossági előfizetők ugyanis augusztus 25-től kétéves, határozott idejű szerződéssel az év végéig 1999 forintos havidíjért vehetik igénybe a legalább két szolgáltatásból álló Invilág csomagot. Így az előfizetők 2014. december 31-ig ugyanakkora havidíjért élvezhetik akár a legnagyobb Invilág csomag előnyeit és a díjmentesen kipróbálható extra szolgáltatásokat. Az Invitel meglévő lakossági ügyfelei számára szintén 24 hónapos határozott idejű szerződéskötés esetén a jelenlegi előfizetésük mellé megrendelt új internet- vagy tévé szolgáltatás havidíja szilveszterig 999 forint. Így két új elem egyidejű megrendelésekor az új szolgáltatások 2014. december 31-ig érvényes havidíja 1998 forint. A csomagok után 2015 januárjától a hozzájuk tartozó havi díj fizetendő.

„Legújabb ajánlatunkkal előfizetőink kedvezményes áron élvezhetik széles televíziós csatornakínálatunkat és az internet, valamint a telefon kínálta előnyöket az év utolsó napjáig. Ráadásul a megrendelt, három szolgáltatást egyben tartalmazó Invilág csomaggal 90 napig díjmentesen kipróbálható egy választott tematikus IPTV vagy digitális kábeltévés minicsomag és a Kaspersky vírusvédelmi szoftvere is” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Reggel óta nem online az OTP

sze aug 27 , 2014
Az OTP online banki felülete, az OTPdirekt reggel óta elérhetetlen. Mint a pénzintézet honlapján áll, a szolgáltatás technikai okokból elérhetetlen. Biztató, hogy a társaság informatikusai már dolgoznak a hiba elhárításán. Facebook Pinterest Twitter Linkedin Skype Stumbleupon Telegram Diggit Whatsapp 1Artboard 1 copy 2 Snapchat Reddit Tumblr Buffer Line Print Email