Jönnek a MobileFirst alkalmazások

ibm-appleAz Apple és az IBM útjára bocsátotta az iOS-re fejlesztett IBM MobileFirst megoldások első hullámát: olyan üzleti célra szánt alkalmazásokat és az ezeket támogató felhőszolgáltatásokat, amelyek az IBM big data és analitikai képességeivel vértezik fel a vállalatok iPhone- és iPad-használóit. Az Apple és az IBM közötti együttműködés eredményeként az iOS-re fejlesztett IBM MobileFirst megoldások mostantól elérhetők a banki, kereskedelmi, biztosítási, pénzügyi, telekommunikációs, kormányzati vagy airline piacokon működő vállalati ügyfelek számára. Az első IBM ügyfelek között, akik már jelezték, hogy támogatják az iOS-re fejlesztett IBM MobileFirst megoldásokat, ott van a Citi, az Air Canada, a Sprint és a Banorte.

Az iOS-re fejlesztett IBM MobileFirst megoldások kizárólag iPhone-ra és iPadre készültek, biztonságos környezetben érkeznek, analitikával kiegészítve, a legfontosabb üzleti folyamatokhoz illesztve. Az alkalmazások szervezetre szabhatók, könnyen használatba állíthatók, kezelhetők és frissíthetők az IBM-nek kifejezetten az iOS eszközök számára kínált felhőszolgáltatásán keresztül, miközben az adatok, az alkalmazások és a készülékek is teljes biztonságot élveznek. Az iOS-re fejlesztett IBM MobileFirst megoldások első sorozata sokféle iparág képviselői számára elérhető, ezekhez kiegészítő alkalmazásokat is folyamatosan terveznek és fejlesztenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EKAER: kevés 30 óra a társadalmi vitára

csü dec 11 , 2014
Az Elektronikus Közúti Áruforgalmi Ellenőrző Rendszer (EKAER) egy elektronikus felület, amelyen keresztül be kell majd jelenteni a kockázatos termék fuvarozását, és ezen keresztül követhető nyomon a biztosíték aktuális egyenlege is – egyebek mellett ezt tartalmazza az EKAER-ről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezete, amely szerdán jelent meg a kormány honlapján. Az […]