Mindhárom mobilszolgáltatóhoz egyszerre érkezik az iPhone Xr

A Telenor Magyarország kínálatában rövidesen elérhető lesz az iPhone Xr. Az érdeklődők október 19-től rendelhetik elő a készüléket, amely október 26-tól lesz elérhető a szolgáltatónál. A teljes előlapot kitöltő üvegborítást és alumínium dizájnt kapott iPhone Xr számos, az iPhone XS-ből ismert, áttörést jelentő technológiát integrál: 6,1 hüvelykes Liquid Retina érintőképernyője az iparág legfejlettebb LCD-kijelzője, amely széles színtartományt és a True Tone technológiának köszönhetően még természetesebb képmegjelenítést biztosít. Az A12 Bionic révén az iPhone Xr az eddigi legintelligensebb és legerősebb okostelefonchipet használja: az új generációs Neural Engine-t fejlett gépi tanulási funkciókhoz tervezték, legyen szó akár fotózásról vagy kiterjesztett valóságról. Az iPhone Xr TrueDepth kamerarendszerrel, gyorsabb Face ID-val, és fejlett kamerarendszerrel érkezik, amelynek egyobjektíves kamerájával lélegzetelállítóan szép portrék készíthetők; emellett egész napos üzemidőt kínál. Az iPhone Xr IP67 besorolású cseppálló és vízlepergető kivitelben érkezik, amely védelmet nyújt az olyan mindennapi folyadékkárok ellen, mint a kilöttyenő kávé, tea vagy üdítő.* A Telenornál a készülék 64 GB-os változata fekete, a 128 GB-os pedig fehér, korall és sárga színekben lesz kapható.

Vodafone
Péntek reggel elindult az iPhone XR előrendelése a Vodafone-nál. Az országosan 98,4 százalékos lefedettségű Vodafone kínálatában az Apple legújabb modellje, az iPhone XR 128GB-os belső memóriával, fekete, piros és fehér színekben érkezik.

Magyar Telekom
Az iPhone XR előrendelése a Magyar Telekomnál október 19-én, értékesítése október 26-án indul.

Next Post

Magyarok fejlesztették, németeké a licenc

hét okt 22 , 2018
Az élelmiszerbiztonság és -nyomonkövetés rendszerében való tudományos-üzleti együttműködésről írtak alá megállapodást a Debreceni Egyetem (DE) és a fejlesztésben résztvevő hazai vállalkozások képviselői. Szilvássy Zoltán, a DE rektora kiemelte: a megállapodás értelmében egyesítik az egyetem kutatás-fejlesztési potenciálját az egyetemi élelmiszeripari klaszterbe tömörült vállalatok tapasztalataival és a kereskedelem informatikai támogatásának területén 25 […]

Friss, ropogós