Megújult a FortiOS

matrixA Fortinet bejelentette, hogy frissíti a FortiOS elnevezésű kiberbiztonsági operációs rendszerét. A FortiOS 5.4 lehetővé teszi, hogy a felhasználók belső hálózati szegmentálással védekezzenek a fejlett támadások ellen. A FortiOS leegyszerűsíti az összetett támadások kivédését. A legújabb konfigurációk, analitikai képességek és egy-kattintásos parancsok segítségével a vállalatok létrehozhatnak egy olyan belső szegmentált tűzfalat (ISFW, Internal Segmentation Firewall), valamint biztonságos hozzáférési szerkezeteket, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a megszokott határokon túl is egy többrétegű, erős biztonsági rendszert alakíthassanak ki, és abban védett módon dolgozhassanak.

A FortiOS 5.4 szoftver egy új mobil malware feliratozási szolgáltatást is tartalmaz, mert a mobil eszközök használatának vállalatokon belüli terjedése nem lassul, ezért ezek az eszközök a kiberbűnözők kiemelt célpontjává váltak. A FortiGuard Labs a támadásokkal kapcsolatos ismereteire alapozva kifejlesztette a FortiOS alkalmazást, amely egy folyamatos hírfolyamon keresztül automatikusan biztosítja az olyan felmerülő veszélyek elleni védelmet, amelyek bizonyos platformokat vesznek célba, például az Android, az iOS és a Windows rendszereket.

A FortiOS 5.4 újdonságai
Új ATP integráció
Átlátható felhasználói felület
Új FortiHeartbeat kommunikáció
Incidens reakció
SDN integráció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Apple tulajdonosok jól teszik, ha elkezdenek menteni

pén márc 11 , 2016
ShareTweetPinShareLassan az Apple OS X operációs rendszert is elérik a különféle kártevők, és benne a komoly veszélyt jelentő zsarolóvírusok hulláma. Március elején a KeRanger névre keresztelt kártevő a Transmission torrentkliensbe épülve terjedt el, és annak 2.90-es verziószámú frissítésével töltődött le a felhasználók készülékeire. Az incidens érdekessége, hogy a támadóknak magát […]
ransomware

És még ez is...