Egyre nehezebb a mobiltolvajok élete

mobil-tolvajAz ESET bemutatta az Android felhasználóknak szánt ESET Mobile Security legújabb verzióját. A lopásvédelmet kínáló megoldás segíti a készülék tulajdonosait, hogy minél könnyebben nyomon tudják követni ellopott vagy elhagyott mobileszközeiket — s mindezt ingyenesen.

A proaktív lopásvédelem érzékeli a potenciálisan veszélyesnek ítélt helyzeteket és azonnali segítséget nyújt az ellopott vagy elhagyott eszköz helyének meghatározásában. A prémium előfizetőknek járó funkciók segítségével például elküldi az akkumulátorának lemerülése előtt a készülék utolsó bemért helyzetét, fényképeket készít az elülső és a hátlapi kamerával, amikor rossz PIN kóddal próbálnak belépni az eszközbe, vagy amikor változást érzékel a SIM-kártyával kapcsolatosan, valamint a készülékkel kapcsolatos összes információ elérhető az ESET honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

KSH: tíz hónap óta először növekedett az it-ipar

csü máj 15 , 2014
Márciusban az ipari termelés 10,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, míg az első negyedévben a termelés 8,4 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az export 11,9 százalékkal nőtt, azonban a belföldi értékesítés három százalékkal csökkent. A feldolgozóipari export egyhetedét adó számítógép, elektronikai, optikai termék gyártásának exportvolumene […]

És még ez is...