Soha nem látott díjeső az Invitel InnoMax pályázatán

tapsxMinden eddiginél több, összesen tíz első díj talált gazdára az idei Invitel InnoMax Gálán: idén először minden hazai vállalat megmérettethette magát, illetve a civil szervezetek és a tehetséges fiatal fejlesztők mellett az általános és középiskolák is bemutathatták kreatív elképzeléseiket. Az Invitel immár hatodik alkalommal meghirdetett innovációs seregszemléjén a felhő alapú technológiák valamint az integrált megoldások álltak a fejlesztések középpontjában. A több millió forint értékű infokommunikációs szolgáltatásokkal együtt járó díjakat az InnoMax Gála keretében, a mai napon vehették át a nyertes pályázók.

„Mi az Invitelt egy igazán innovatív infokommunikációs vállalatnak tartjuk. Éppen egy hete jelentettünk be olyan nagyszabású beruházásokat, amelyek célja messze több mint puszta fizikai hálózatépítés: fejlesztéseinkkel az infokommunikáció száguldó világában minél szélesebb kör számára szeretnénk elérhetővé tenni a legmodernebb technológiai megoldásokat. Többek között ezért hívtuk életre tavaly a nonprofit, illetve idén az InnoSchool kategóriát is, mert a fejlődésre való képesség szellemiségét az emberi lét minden színterén szeretnénk segíteni, persze a magunk szerény lehetőségeivel” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

InnoMax pályázat győztesei
Mol-Control Automatizálási és Fejlesztési Kft.
Wildom Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
Mediso Orvosi Berendezés Fejlesztő és Szerviz Kft.
Tolnagro Állatgyógyászati Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Kőbányai Kertvárosi Általános Iskola
Szentgotthárdi III. Béla Szakképző Iskola és Kollégium
Budapest XV. Kerületi Károly Róbert Általános Iskola
Boldogságban Felcseperedni Alapítvány
Fábián Ádám és Regéczy Zoltán Imre orvostanhallgatók
Kovács Viktor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön a webhalál, de sebaj, mert van kiút X.

pén máj 15 , 2015
Az Internet Security Forum (ISF) idén is kiadta jelentését arról, hogy az informatika fejlődése milyen új kihívásokkal szembesít bennünket a jövőben. A tanulmány kilenc olyan veszélyforrást valószínűsített (lásd a sorozat korábbi részeit), amelyek már 2017-ig világszerte gondot okozhatnak az informatikában tapasztalható technológiai trendek és felhasználói szokások miatt. A kilenc makró […]