Megjött az LG legújabb 21:9 ívelt monitora

tobbkepernyoMagyarországon az elmúlt évben tíz eladott 21:9-es képarányú monitorból az LG gyártott kilencet. A vállalat a napokban tovább bővítette UltraWide monitor kínálatát, a legújabb kijelző lenyűgöző és egyben rendkívül hatékony megoldást nyújt a párhuzamos megjelenítést igénylő munkavégzéshez, mint amilyen például a tőzsdei kereskedés. A 34UC87M modell lényegesen megnöveli az egyszerre megjeleníthető tartalmat, a felhasználók így egyetlen pillantással tekinthetnek át hatalmas adatmennyiséget. A 3440×1440 pixeles UQHD képernyő 2,4-szer több képpontot jelenít meg a hagyományos 16:9 képarányú, Full HD monitoroknál, ez az a többlet, amely korábban nem látott felhasználói élményt eredményez, legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról.

Az UQHD felbontással, valamint az sRGB-színtér 99 százalékát meghaladó lefedettséggel a színek és így a képek megjelenítése is kiemelkedő. Az IPS panel 300 cd/m2-es fényerősséggel és DisplayPort használata esetén tízbites színmélységgel is dicsekedhet. A 178/178-as láthatósági szög az ívelt kialakítású CINEMA Screen kijelzőn még inkább magával ragadó nézői élményt kínál, a két darab, egyenként hétwattos sztereó hangszóróból álló beépített MAXXAUDIO hangrendszer pedig a mozihangzás élményével is kiegészül. Az újdonság már kapható hazánkban, ajánlott bruttó 339 000 forintos áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyarország kedvence Calvin Harris Summer című száma

pén ápr 17 , 2015
Jelentős változáson mentek keresztül zenehallgatási szokásaink az elmúlt években. Miközben nő az online rádiócsatornákat hallgatók száma, és az azzal eltöltött idő, a zenei streaming szolgáltatók felhasználóinak száma is dinamikusan emelkedik. A változás egyrészt összefügg azzal, hogy egyre többen rendelkeznek okostelefonnal, másrészt a szolgáltatók által kínált mobildíjcsomagok egyre nagyobb adatforgalmat kínálnak […]

És még ez is...