Az ASRock bemutatta a DeskMini GTX/RX teljes asztali gépeit

Az Asrock vezetői arra építve, hogy a népek egyre inkább kis, de nagyteljesítményű számítógépekkel szeretnének dolgozni, jól felfrissítette a DeskMini rendszerét – melyet eredetileg irodai és ipari felhasználásra szántak –, megalkotva a világegyetem első micro-STX formátumú mini pc-jét.

A prémium számítógép az Intel legújabb Core i7 7700K processzorával, nagyteljesítményű AMD RX470 MXM (elérhető lesz RX480, RX460, valamint nVidia GTX 1060-as VGA-val is) grafikus vezérlővel és három darab M.2 foglalattal rendelkezik. Ez a hihetetlenül erős gép kompakt méretű, mindössze 2,7 literes házban kapott helyet. Az ASRock az utóbbi években erőteljesen fejlesztette mini-pc üzletágát. Pontosan számos partnerük várja, hogy közösen dolgozzanak velük a micro-STX alaplapok továbbfejlesztésén.

Technikai információk
Alapkiépítésben a gép 2x8GB DDR4 3200Ghz-es memóriával, 128GB-os SSD-vel és AC-s WiFi-vel kerül a boltok polcaira. Elején megtaláljuk a mikrofon bemenetet és a fejhallgató csatlakozót, a Thunderbolt 3 (USB 3.1 Type-C) portot, egy standard USB 3.0 és két darab USB 2.0 csatolót. A wifi egy külön M.2-es slotba illeszthető kártyán kapott helyet. A már említett három M.2-es foglalatok mellett, két SATA csatlakozó is van az alaplapon. Hogy a lehető legerősebb videókártyákat is tudja fogadni, 220W-os adapter fog a csomagba kerülni.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Villányi útra költözik a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

sze febr 1 , 2017
Az FSF.hu Alapítvány 2017. március 25-én rendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, amelynek új helyszíne a Villányi úti Konferenciaközpont lesz. A konferencián több értékes ajándék is gazdára talál majd. Érdemes időben érkezni, hiszen a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A […]
Linux