Holp János a Synergon Integrator élén

karrierA Synergon Informatika Nyrt., mint a Synergon Integrator Kft. tulajdonosa július 14-vel Holp Jánost nevezte ki az integrátor társaság önálló aláírási joggal rendelkező ügyvezetőjévé. Feladata a társaság új üzleti stratégiájának kidolgozása, a stratégia megvalósításának irányítása és felügyelete gazdasági oldalról. A Synergon Csoport vezetése Holptól egy pénzügyileg stabil vállalat építését és vezetését várja az infokommunikáció területén a társaságban meglévő szakmai kompetencia kihasználásával.

Az új ügyvezető a Debreceni Egyetemen szerzett agrármérnök diplomát, ahol pénzügyi és számviteli tanulmányokat is folytatott. Másoddiplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte. Ezt követően felnőtt képzés keretében részt vett a Sämling Üzleti Iskola Nemzetközi REFA Controlling képzésen. Az egyetemi éveket követően családi vállalkozásban dolgozott, majd 2001-2010. közötti időszakban a Nyíregyházi Önkormányzat munkatársaként az önkormányzati tulajdonú társaságok üzleti tervezési és kontrolling feladatait látta el, minőségbiztosítási vezetőként felelt az ISO 9001 rendszer bevezetéséért és a tanúsítványok későbbi megújításáért. 2010-től saját vállalkozásban tanácsadóként, pénzügy és kontrolling területen vállal megbízásokat, emellett a Central Credit Zrt. kisebbségi tulajdonosa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyomtass autót, két nap alatt elkészül

sze júl 22 , 2015
A 3D-nyomtatással készült autó teljesen menetkész, és már tizenhatezer euróért meg lehet vásárolni. A prototípust alig egy évvel ezelőtt mutatta be a 2007-ben alapított Local Motors Inc., de már 2016-ban piacra dobja az amerikai cég. Az elektromos járgányt a cserélhető részeknek köszönhetően kedvük szerint átalakíthatják a vásárlók. Az arizonai startup […]

És még ez is...