Meg kell a szívnek hasadni: felbolygatta Kínát egy színész házasságtörése

kina-szinhazTöbb mint hárommillió alkalommal továbbították, illetve kommentelték a 29 éves Ven Csang, népszerű kínai színész hűtlensége elismeréseként közzétett mikroblogbejegyzését, amelyet hivatalosan is a „műfaj” rekordjának kiáltottak ki. Az országszerte ismert színművész házasságtöréséről már a múlt hétvége óta a közösségi médiában, de még az állami sajtóban is megjelentek pletykák, híresztelések, mígnem ő maga is kénytelen volt színt vallani. Ven nyilvánosan elismerte, hogy kapcsolata volt egy színésznővel, s úgy fogalmazott, hogy feleségének, a szintén színész Ma Ji-linek és a gyerekeknek szép életük lehetett volna, de ő mindent tönkre tett. Mint írta, tudja, hogy nem érdemel bocsánatot, viszont mindent megtesz, hogy szép családi életet éljenek. A szinművész bocsánatkérését 1,2 milliószor küldték tovább és 1,9 milliószor kommentelték a Twitter kínai megfelelőjén, a Sina Weibo mikroblog-szolgáltatáson, vagyis minden eddigi témánál nagyobb érdeklődést keltett, beleértve a Pekingbe tartó malájziai repülőgép eltűnésének hetek óta tartó ügyét is — írja az MTI.

A Ven házaspár sorsa azok után lett slágertéma, hogy a világhálón fényképek láttak napvilágot, amelyeken éppen a szeretőjéhez, Jao Tihez igyekezett titkos találkára Sencsenben. Innen Hongkongba mentek tovább, ahol fényképek sora készült róluk, közeli kapcsolatukat egyértelműen bizonyítva. A riporterek által készített fotókat a leleplező és oknyomozó írásairól ismert Southern Metropolis Weekly lap tette fel először a maga mikroblogoldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az ingyenes laptophoz ingyenes oktatás jár

csü ápr 3 , 2014
ShareTweetPinShareA Digitális Közösség Program második fordulójának lezárása után a miskolci járásban is átadták az első ingyenes laptopokat 2014. április 2-án, Alsózsolcán. Áprilistól szervezett formában, térítésmentesen kapja meg minden nyertes pályázó azokat az ismereteket, amelyekkel aktív számítógép- és internethasználóvá válhat – jelentette ki Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár. Az […]

És még ez is...