Az LG és az EISA-díjkiosztó: elismerték a nanocellás tévé szineit II.

televizio, tévéAz LG OLED tévéi sorozatban kilencedik éve érdemeltek ki a a világ legnagyobb, fogyasztói elektronikával foglalkozó magazinjait tömörítő szervezet, az EISA elismerést.

Az LG 75NANO99 típusú nanocellás tévéje az EISA 8K TV 2020-2021 címet érdemelte ki, mégpedig valós 8K felbontása és pontos színvisszaadása miatt. Az LG NanoCell képernyőtechnológiája, szabályozható Full Array Local Dimming (FALD) háttérvilágítási rendszere és a vállalat harmadik generációs α 9 AI processzora nanocellás tisztaságú színeket, kiváló kontrasztot és színmélységet, valamint széles betekintési szöget nyújt — legalábbis a gyártó közleménye szerint. Az erőteljes AI processzornak és a legkorszerűbb HDMI-csatlakoztathatóságnak köszönhetően ez a tévékészülék akadásmentesen képes hatvan képkocka/másodperc sebességgel feldolgozni 8K tartalmakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Váczi Dorka Vodafone Főállású Angyala

vas aug 30 , 2020
Váczi Dorka Digitális Oktatási Angyalként folytatja megkezdett munkáját. A Vodafone Magyarország Alapítvány a korábbiaktól eltérően, a 2020/2021-es évre nem pályáztatással, hanem célzott kiválasztás és direkt megkeresés útján választotta ki a Főállású Angyal program új angyalait. A program keretében Váczi Dorka havi bruttó 400 ezer forintos fizetésért dolgozhatnak társadalmi projektjén. A […]
Váczi Dorka, akinek a fejéből nőttek ki a szárnyai