Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XII.

greenled

  • Az eNET 2014 októberi online kutatása szerint a 18 évesnél idősebb internetezőknek már 60 százaléka rendelkezik okostelefonnal, és 23 százaléknak van táblagépe is.
  • A Cisco friss kutatésa szerint a megkérdezett alkalmazottak 35 százaléka elvárja, hogy a vállalat biztonsági beállításai mindenféle veszélytől védelmet nyújtsanak, közel felük (42 százalék) szerint a cég felelőssége, hogy biztonságban tartsák az adataikat, míg a válaszadók 62 százaléka gondolja úgy, hogy viselkedésének csupán mérsékelt hatása van a vállalati biztonságra.
  • Tudta, hogy a GVH felmérése szerint a cégvezetők 22 százalék-a nem hallott a versenytörvényről?
  • Az észak-amerikaiak munkavállalók 43 százaléka jelenti a mobileszközének ellopást még aznap. Az ázsiai-óceániai régióban az alkalmazottak 47 százaléka jelentette 2014-ben a lopást még aznap, ami óriási visszaesés a 2013-as 74 százalékhoz képest.
  • Az IDC adatai alapján már a második egymást követő negyedévben a Dell volt az egyetlen jelentős szállító, amely az előző év azonos időszakához képest növelni tudta a részesedését a rack, és a blade szerverek esetében egyaránt.
  • 2013-ban a magyarországi online kiskereskedelem becsült értéke 200-220 milliárd forint volt. Abban az évben a teljes értékesítés 19,3 százalékát tették ki az online eladások.
  • Az infomunkások 97 százaléka kommunikál és működik együtt napi szinten a szervezet többi alkalmazottjával a Forrester egy friss jelentése szerint. 76 százalékuknál a napi munka részét képezi az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, 64 százalékuk pedig beszállítókkal és partnerekkel is rendszeresen kommunikál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LG G3: még idén jön az Android 5.0 frissítés

sze nov 19 , 2014
Az LG Electronics (LG) ezen a héten kezdi fokozatosan elérhetővé tenni a G3 okostelefonokhoz a várva várt Android 5.0 Lollipop frissítést – az új operációs rendszer még idén, 2014 negyedik negyedévében megérkezik a hazai piacra. Az LG az első globális okostelefon-gyártó, amely még 2014-ben kiadja a Lollipop frissítést. A vállalat […]