Jódolgában nem fizet osztalékot a Bussines Telecom

tozsdeA teljes tavalyi nyereséget az eredménytartalékba helyezi a Bussines Telecom Nyrt., nem fizet osztalékot a részvényeseknek a cég szerdai közgyűlésének döntése alapján – közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Az alternatív távközlési szolgáltató közgyűlése által elfogadott éves beszámoló szerint a társaság nettó árbevétele elérte a 4,85 milliárd forintot szemben az előző évi 3,54 milliárd forinttal.

A cég adózott eredménye 59,644 millió forintról 553,76 millió forintra nőtt. Az üzleti jelentés szerint a nyereség növekedését új internetes szolgáltatásuk bevezetése hozta. A cég saját tőkéje mintegy 2,2 milliárd forintra nőtt a 2012. végi 991 millió forintról.

A közgyűlés felhatalmazta az igazgatóságot hárommilliárd forint hitel felvételére, mert a társaság idén is dinamikus növekedést tervez, mivel 73 ezer előfizetőjét az idei év végére 200 ezerre kívánja növelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Márciusban is csökkent a vezetékestelefon-előfizetések száma

hét máj 5 , 2014
Az NMHH gyorsjelentése szerint márciusban a teljes hangcsatorna-számon belül a hagyományos vezetékestelefon-vonalak száma a hónapban 1,633 millió (az előző hónapban 1,647 millió), a kábeltelevíziós hálózaton működő hangcsatornák száma 725 ezer (az előző hónapban 718 ezer), míg az ip-alapú hangcsatornák száma 621 ezerre nőtt az előző havi 613 ezerről. A teljes […]

És még ez is...