Már megint új funkciót kapott az online árfigyelő

árfigyelőAz online árfigyelő rendszer újabb funkciót kapott, amelyben a vásárlók előre beállíthatják a kedvenc boltjaikat az oldalon, ráadásul ezt vizuálisan a térképes szűrővel is megtehetik. A www.arfigyelo.gvh.hu címen elérhető online árfigyelőt fejlesztő munkacsoport legutóbbi fejlesztésnek köszönhetően bezártak egy kiskaput az árfigyelőben, így már nem kerülhetnek előnybe azok a kiskereskedők, amelyek egyes élelmiszerek árát csak egy-két boltjukban csökkentették. Mostantól a vizuális térképes boltszűrő funkció használatával már arra is lehetőség van, hogy az aktuális tartózkodási hely megadásával – az erre szolgáló ikonra klikkelve – a vásárlók a közvetlen környezetükben található boltokat térképre helyezve lássák, majd az ezekben a boltokban kapható termékek aktuális napi árait hasonlíthassák össze.

Július elseje óta a www.arfigyelo.gvh.hu címen elérhető oldalon hat kiskereskedelmi lánc, mintegy 1200 boltjában, összesen 62 termékkategóriában hasonlíthatják össze a napi fogyasztói árakat a látogatók.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Török "barátaink" szerint a ByLock használata bűn

pén szept 29 , 2023
ShareTweetPinShareAz Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elítélte a török államot, amiért a bíróságok fegyveres terrorszervezethez való tartozás címén ítéltek több év börtönbüntetésre egy férfit, pusztán arra alapozva a vádat, hogy az illető a ByLock titkosított üzenetküldő alkalmazást használta. A ByLock használatát a török bíróságok bizonyítéknak tekintik azok ellen, akiket szerepvállalással […]
ByLock

És még ez is...