Már megint nagyértékű szerződést nyert el a 4iG

4iGA 4iG Nyrt. a napokban jelentette be, hogy a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (DKÜ) a társaság által vezetett konzorcium ajánlatát nyertes ajánlatként hirdette ki az IdomSoft Informatikai Zrt. által az Integrált Közszolgáltatási Információs Rendszer (IKIR) rendszer kiterjesztése és továbbfejlesztése (IKIR2) projekt keretében az „IKIR rendszer kiterjesztés és továbbfejlesztéshez kapcsolódó tervezési, fejlesztési, integrációs és bevezetési szolgáltatásai” tárgyú verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárás eredményeképpen.

Az IKIR, mint elsődlegesen vezetői információs, elemző és döntéstámogató eszköz kiterjedt formában kíván hozzájárulni az ágazati irányításért felelős központi szervek és az önkormányzatok helyi közszolgáltatások tervezéséhez, optimalizálásához, fejlesztéséhez kapcsolódó döntési helyzeteinek megalapozásához. A szerződés (IKIR2) célja az IKIR rendszer továbbfejlesztése és a már elérhető információs bázis bővítése, amelyből olyan adatok és információk nyerhetőek, amelyek megalapozott döntések meghozatalát teszik lehetővé:

  • a helyi önkormányzatok közszolgáltatás-szervezési reformlépéseinek megalapozásához;
  • a helyi közszolgáltatások megalapozott, feladatalapú finanszírozási rendszerének
    kialakításához;
  • a helyi közszolgáltatások és közműszolgáltatások országos szintű és helyi tervezéséhez,
    optimalizálásához.

A nyertes ajánlat összege nettó 2 379 596 900 forint (~2,4 Mrd forint), a szerződéskötés dátuma 2022. július 05., a teljesítés határideje 2023. június 30.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Négy egyetemi nagyvárosban nyitna it-szolgáltatóközpontot a Gloster

pén júl 15 , 2022
A Gloster négy egyetemi városban, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden és Pécsett nyit regionális informatikai szolgáltatóközpontot a közeljövőben, amely fejlesztéshez támogatást kért a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség Nonprofit Zrt.-n (HIPA) keresztül a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól. A Kormány támogató döntése esetén a társaság vállalja, hogy a regionális informatikai szolgáltatóközpontok létrehozatalára irányuló beruházás eredményeképp […]
szolgáltatóközpont

És még ez is...