Négy egyetemi nagyvárosban nyitna it-szolgáltatóközpontot a Gloster

szolgáltatóközpontA Gloster négy egyetemi városban, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden és Pécsett nyit regionális informatikai szolgáltatóközpontot a közeljövőben, amely fejlesztéshez támogatást kért a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség Nonprofit Zrt.-n (HIPA) keresztül a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól.

A Kormány támogató döntése esetén a társaság vállalja, hogy a regionális informatikai szolgáltatóközpontok létrehozatalára irányuló beruházás eredményeképp a 2022-2024 közötti időszakban 156 új munkahelyet alakít ki és azokat a négy éves monitoring időszakban fenntartja. Szekeres Viktor, a társaság Igazgatóságának elnöke az informatikai szolgáltatóközpontok megnyitásával kapcsolatban hangsúlyozta: “A támogatás segítségével a négy egyetemi várossal szoros együttműködést alakítunk ki a fiatalok minél hatékonyabb informatikai képzése érdekében, a regionális szolgáltatóközpontok megnyitásával pedig újabb munkahelyek megteremtésére, informatikai fejlesztésekre nyílik lehetőség. A Gloster ezzel a lépéssel a szolgáltatásait már nemcsak a fővárosban, hanem az ország négy nagyvárosában is nyújtani tudja ügyfelei, partnerei számára.” A társaság a HIPA jogi kötelező erővel nem rendelkező ajánlatát elfogadta, a támogatás a Kormány jóváhagyása esetén lesz elérhető a Gloster számára.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hamarosan jön a HUAWEI nova Y90

pén júl 15 , 2022
Júliustól érkezik a Huawei nova-szériájának új okostelefonja, a magyar vevők július 18-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y90-es modellt. A HUAWEI nova Y90-et 6,7 hüvelykes HUAWEI Edgeless FullView kijelzővel szerelték fel. A képernyő kávái mindössze 1,05 mm-esek, így a képernyő-test arány 94 százalékos. A nova Y90 kijelzője olyan megoldásokkal rendelkezik, […]
Huawei nova y90