Már-már kapható az LG G6

A napokban Magyarországra is megérkezik az LG új csúcstelefonja, az LG G6.

A LG új csúcskészüléke a mindennapi okostelefonos igények kielégítésére készült, de olyan megoldásokkal, amelyekkel a prémium készülékek mezőnyéből is kiemelik. Az LG G6 az első olyan okostelefon, amely a hagyományos, 16:9-es formátum helyett, 18:9-es arányú képernyőt kapott, így 5,7 hüvelykes, QHD+ (2880×1440) FullVision kijelzőjével még több felületet és egyedülálló élményt kínál a képek, videók nézegetéséhez vagy éppen a telefonos játékhoz. Szemben más, hasonló kijelzőméretű készülékekkel, a szinte káva nélküli G6 egy kézben tartva is kényelmesen kezelhető, azaz egy hatalmas telefon helyett egy hatalmas képernyőt kapunk, az előbbi minden hátránya nélkül — áll a gyártó közleményében. Az LG G6 széleslátószögű előlapi kamerát kapott, melyet a hátoldalon egy duális széleslátószögű kamerarendszer egészít ki. A 125 fokos hátlapi lencsék éles panorámaképeket készítenek a korábbinál kisebb torzítással, de a széleslátószögű és hagyományos lencsék közötti váltás is egyszerű és gördülékeny lett.

Az alumíniumból és üvegből készült, fekete és platina színben érkező LG G6 a letisztult minimalizmust képviseli. A kijelzőt a készülék tetején és alján rendkívül keskeny peremrész határolja, előbbi a kamerának, a szenzornak és a hangszórónak ad helyet. A kijelző és a ház lekerekített sarkai egységbe zárják a formát, és az esetleges ütődések káros hatásaival szemben is védik a telefont. A készülék a MET (Maryland Electrical Testing) független ellenállósági próbáján megszerezte a MIL-STD 810G minősítést, miután az okostelefonok esetében alkalmazható legtöbb – 14 féle – környezeti hatásnak kitéve tesztelték: alacsony és magas hőmérséklet, páratartalom, vibráció, napsugárzás, nyomás, homok és por, extrém hőmérsékletváltozás, sós közeg és eső. Az LG G6 tulajdonosoknak tehát nincs miért aggódniuk, készülékük akár egy katonai küldetést is kibírna.

Az LG Magyarország május elején kezdte meg a készülékek magyarországi terjesztését, így az LG G6 már a hónap első heteiben kapható lesz a hazai mobilszolgáltatóknál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online is egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyás ügyfelek

sze máj 10 , 2017
Már online is egyeztethetik adataikat a személyes ügyintézés mellett a feltöltőkártyás ügyfelek a Telenornál és a Magyar Telekomnál, rövidesen a Vodafone is biztosítja ezt a lehetőséget. Az egyeztetésre a törvényi szabályozás szigorodása miatt van szükség június 30-ig. A szolgáltatók sms-t küldenek az ügyfeleknek a teendőkről. A Telenor közleménye szerint azoknak, […]
sim-kartya

Friss, ropogós