Minden, amit a roamingról tudni érdemes: külföldön is tudjuk használni?

mobil-simItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

6. Tennünk kell valamit ahhoz, hogy mobiltelefonunkat külföldön is tudjuk használni? Utazás előtt célszerű utánanézni a szolgáltatónknál annak, hogy készülékünkön kell-e aktiválni a roaming szolgáltatást, vagy pedig az automatikusan be van állítva. A roaming szolgáltatás aktiválását csak egyszer kell elvégezni. Ha aktív a roaming szolgáltatás, akkor a telefon – a megfelelő beállítások alkalmazása mellett (a határon aktiváló kód küldése egyes kártyás előfizetéseknél, igény szerint az adatroaming bekapcsolása) magától kapcsolódni fog a külföldi hálózatra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bónusz Brigád: imponáló, de lassuló növekedés

hét júl 6 , 2015
A Bónusz Brigád internetes kereskedő cég forgalma közel ötven százalékkal nőtt tavaly az egy évvel korábbihoz képest, elérte a 2,7 milliárd forintot – közölte a cég. Kaprinay Zoltán, a cég egyik alapító tulajdonosa elmondta, hogy a cég tavalyi jutalék-árbevétele – az eltérő szolgáltatások miatt bruttó 15-35 százalék között változó jutalékokból […]

És még ez is...