Már Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatójaA hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

„Az 5G fejlesztések tekintetében Magyarország kiemelkedik nemcsak Európában, hanem az egész világon. Büszkén mondhatom, hogy a Vodafone Magyarország a hazai szolgáltatók között is élen jár az újgenerációs hálózat kiépítésében, jól példázza mindezt mostani bejelentésünk is. Hálózataink fejlesztése kiemelten fontos, hiszen ezek teszik lehetővé a távmunkát és távoktatást, működtetik a vállalkozásokat – legyen szó akár a legnagyobb gyártó vállalatokról vagy a kis-és középvállalkozásokról. A jövőre nézve Magyarországnak a lehető legjobb hálózatokra van szüksége a gazdaság mielőbbi helyreállításához, valamint a sikeres üzleti és társadalmi környezet biztosításához – ezt szolgálják 5G fejlesztéseink is” – nyilatkozta Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

GameStop-mánia tüzeli fel a piaci trendeket

sze márc 10 , 2021
Mostanra már Ön is valószínűleg hallott a GameStop részvény-történetről, amelynek eredményeként az úgymond szinte halálraítélt szoftvergyártó cég hirtelen hírnévre tett szert a pénzügyi piacokon ebben az évben. Valójában, a videojáték-kiskereskedő példátlan, 275% -os részvényáremelkedést tapasztalt eddig 2021-ben. A GameStop-részvények kezdeti megugrását a Reddit fórumokon összefogott emberek hajtották, és ezt követően […]
A kép forrása: Market Trends, Depositphotos.

És még ez is...