Az ár-érték arány mindent visz

forintA Lenovo nem reprezentatív felmérése szerint, a mobiltelefon-vásárlás fő szempontja szinte kizárólag az ár, bár játszik még néhány kiegészítő szempont is. A megkérdezettek kimagasló, 90 százaléka az ár-érték arányt tartja a legfontosabbnak, amelyet hatvan százalékkal a készülék teljesítménye és a minősége követ. A válaszadók 45 százaléka úgy gondolja, hogy a megbízható gyártó elengedhetetlen új okostelefon vásárlásakor, míg a dizájnt és a hosszú üzemidőt a felhasználók 25 százalékuk tartotta mérvadónak.

A második helyen álló teljesítményen belül a válaszadók említették többek között a készülék operációs rendszerét és hardverét, valamint a hosszú élettartamot. A megbízható, neves gyártó fontossága a harmadik helyre került, mivel a felhasználók mérvadónak tartják a választott gyártó más termékeivel kapcsolatos pozitív, személyes tapasztalatokat és kritikákat. Külső szempontjából a válaszadók kiemelték a szép, egyszerű, minimalista formákat és a kényelmes, kezelhető méretet, míg a hosszú üzemidő ugyancsak kényelmi és funkcionális szempontból került be a legfontosabb szempontok közé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Módosították a jegyautomaták szoftverét

ked okt 6 , 2015
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a készülékek folyamatos ellenőrzésén, valamint biztonsági kamerák üzembehelyezésén túl, egy szoftvermódosítás segítségével igyekszik megakadályozni annak a lehetőségét, hogy azok az eléggé el nem ítélhető elvetemült személyek, akik a pénzvisszaadó nyílás eltömítésével próbálják megkopasztani a keményen dolgozó kisembereket, folytatni tudják bűnös tevékenységüket. Annak érdekében, hogy ezek […]

Friss, ropogós