Magyarországon eddig közel 80 ezren vettek részt a Cisco Hálózati Akadémia képzésein

Dalos Ottó - CiscoCisco Hálózati Akadémia képzésein a kezdetektől 17 millióan kaptak piacképes tudást világszerte, Magyarországon pedig csaknem 80 ezer hallgató vett részt a képzéseken az elmúlt 25 év alatt.

Dalos Ottó, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Cisco Hálózati Akadémiának globálisan 3,2 millió, míg Magyarországon 15 ezer hallgatója van. Tájékoztatása szerint a képzéseken eddig részt vevő hallgatók kétharmada középiskolás volt, míg egyharmaduk felsőoktatásban résztvevő diák. A képzésekre nagy szükség van, felmérések szerint Magyarországon néhány éven belül akár 44 ezer informatikus hiányozhat a munkaerőpiacról — véli Dalos A Cisco célja, hogy a következő tíz évben újabb tízmillió diák digitális képzése valósuljon meg az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló EMEA régióban. A Hálózati Akadémia 25. jubileumán díjakat alapítottak: az Almási Béla-díjjal és a Networking Academy Oktatásért díjjal ismerik el azok munkáját, akik sokat tettek azért, hogy a magyarországi Cisco Hálózati Akadémia közössége Európa- és világszerte is sikeres legyen. A díjat mostantól minden évben három kategóriában ítéli oda az alapítók képviselőiből álló kuratórium.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Biztonsági tippek a mobiltelefon és adatvédelem tárgykörében

vas jún 11 , 2023
A MediaMarkt Okosospult szolgáltatásainak szakértője most összeszedte, hogy melyek azok az intézkedések, amelyeket érdemes meglépni, főképp utazás előtt, és mire figyeljünk, hogy telefonunkat és adatainkat biztonságban tudjuk. Mentsük le az adatokat Az okostelefonok teljesítményének növekedése, a kamerák fejlődése, valamint a tengernyi alkalmazás, amelyet futtatunk rajtuk, megnövekedett tárhely igényt is jelent […]
kínai okostelefon

És még ez is...