Magánszféra és a csatolmányok, avagy így kerüljük el a leggyakoribb e-mail küldési bakikat! IV.

e-mailAz e-mail továbbra is az egyik elsődleges kommunikációs csatorna, mind személyes, mind szakmai életünkben. Mégis, gyakran kárt okozunk magunknak az e-mailek használata során. Íme a leggyakoribb hibák, amelyeket az e-mailekkel kapcsolatban elkövetünk, és hogy mit tegyünk azért, hogy elkerüljük őket.

Végezetül, az e-mailek gyenge adatvédelemmel rendelkeznek. E-mailjeinket bárki elolvashatja, aki hozzájuk fér, hasonlóan a postai levélben küldött képeslapokhoz. Az e-mailek könnyen továbbíthatóak másoknak, közzétehetők nyilvános fórumokon, megszerezhetőek bírói végzés által, vagy a levelezőszerver feltörésével. Ha valami igazán bizalmas dolgot szeretnénk megosztani valakivel, akkor inkább keressük fel telefonon! Ha munkahelyi számítógépet használjuk e-mailek küldésére, ne feledjük, hogy a munkaadónak jogában áll ellenőrizni ─ és esetleg el is olvasni ─ a munkahelyi e-mailjeinket! Amennyiben dokumentumokat csatoltunk az üzenethez, küldés előtt mindig ellenőrizzük, hogy a megfelelő fájlok megfelelő verzióit csatoltuk-e!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új, ingyenes oktatási platformot fejlesztett a Coca-Cola Magyarország

sze nov 10 , 2021
November elejétől új, ingyenesen elérhető digitális platformra költözik a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programja, a munkaerőpiaci elhelyezkedést támogató program olyan interaktív felületet hozott létre, ami elsősorban a nem tanuló és nem is dolgozó, de fejlődni vágyó fiataloknak biztosít online tanulási környezetet – közölte a társaság. Az oldalon lévő tananyagok egyebek mellett […]
Coca Cola