Keresi az m2m megoldásokat a Telekom Csoport

m2mÚj partnerprogramot indít a Deutsche Telekom European M2M Partner Program néven, amelynek célja a helyi szinten sikeres m2m megoldások európai piacra történő bevezetése. A program azokat a machine-to-machine (m2m) kommunikációs megoldások fejlesztőit érinti, akik már sikeresen működnek együtt a vállalatcsoport valamelyik leányvállalatával, például a Magyar Telekommal. A program számukra műszaki képzés, nemzetközi kommunikáció és terjesztés terén nyújt értékes támogatást. A program indításakor 15 partner ­– köztük lengyel, holland, szlovák, cseh és magyar – 34 megoldása érhető el, a targoncák nyomon követésétől egészen az érzékelők által begyűjtött adatok feldolgozásáig.

Az együttműködéssel nemcsak az m2m megoldások még szélesebb köre válik elérhetővé az ügyfelek számára, hanem azon partnereknek is további támogatást jelenthet, akikkel a vállalat helyi szinten már sikeres együttműködést folytat, hiszen tevékenységük nemzetközileg is ismertté válhat. A partnereket a vállalat „Deutsche Telekom Partner” logó használatára jogosítja fel. Ehhez különböző elvárásoknak kell megfelelni, amely egyfajta biztosíték az egységes, magas színvonalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bugyingójába rejtette a telefonokat, mégis megcsípték

sze okt 29 , 2014
Két mobiltelefont és egy autórádiót akart ellopni az egyik pápai áruházból egy somlójenői illetőségű nőszemély, ám a Pápai Rendőrkapitányság éber járőrei elfogták és előállították. Az áruház biztonsági őrétől érkezett a bejelentés 2014. október 21-én 22 óra körüli időben, hogy egy nőt lopáson értek tetten. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy […]