A jófogás bekebelezte az OLX-et

moneyxA dél-afrikai e-kereskedelmi cégcsoport, a Naspers közleményben jelentette be, hogy az érdekeltségébe tartozó OLX.hu apróhirdetési portál a hazai versenytárs Jófogás.hu oldalt üzemeltető norvég Schibsted tulajdonába került. Ez a felvásárlás a szintén a Naspers cégcsoporthoz tartozó Vatera online piactér működését és jövőbeni stratégiáját – a találgatásokkal ellentétben – semmilyen formában nem érinti — áll az Allegro Group közleményében.

A Vatera, mint a legnagyobb online piactér a cégcsoportban zajló változásoktól függetlenül a jövőben is meg kívánja őrizni piaci pozícióját, és továbbra is igyekszik megfelelni az új kihívásoknak. Stratégiáját a változó piaci adottságokhoz igazítja, és a jövőben az oldal és a szolgáltatások további fejlesztésére koncentrál, a felhasználói igényeknek megfelelően. A [-]mínuszos.hu korábban úgy értesült, hogy idén tavasszal a Vatera beolvad az eMag-ba. Az értesülést se nem cáfolták, se nem erősítették meg a cégcsoport illetékesei. Egy napokban közzétett elemzés szerint, amint egyedül marad a piacon bármelyik apróhirdetési portál, fizetőssé válhat az apróhirdetések feladása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SAP: Kaliforniai lakosztály

szo febr 14 , 2015
Az SAP idén is elindítják a pályakezdő diplomásoknak szóló képzését. A Sales Academy program keretében kilenc hónapon keresztül tanítják az értékesítői munka aspektusait, külön szenior menedzser foglalkozik a kezdő kolléga fejlődésével, aki betekintést is nyer a mindennapi értékesítői munkába. A tréningprogram egyik legnagyobb vonzereje, hogy a képzés harmada Kaliforniában zajlik a többi […]

Friss, ropogós