Keresztapa lett a Magyar Telekom

2

jezus-keresztelA Nemzetközi Távközlési Egyesület (International Telecommunication Union – ITU ), az ENSZ globális infokommunikációs szervezete 2015. október 12-15. között Telecom World 2015 néven Budapesten rendezi meg jubileumi világkonferenciáját és kiállítását a szervezet létrejöttének 150. évfordulója alkalmából, a Magyarország kormányával kötött megállapodás alapján. A rendezvény platina fokozatú szponzoraként a Magyar Telekom lesz a Telecom World 2015 megnyitó ünnepségének főtámogatója, és a Magyar Telekom Csoport önálló kiállítóstanddal is bemutatkozik  az eseményen.

2 thoughts on “Keresztapa lett a Magyar Telekom

  1. Csak az árfolyam…, ha azt tudnám feledni! (A különadókról és az azzal kapcsolatos bölcs előrelátásról nem is beszélek )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megkétszerezte fejlesztési ütemét az Invitel

csü okt 8 , 2015
A tartalomfogyasztási piac gyors fejlődése, a távközlési trendek hatásai, illetve a hazai lakosságnál is érezhető attitűdváltozások arra sarkallják az Invitelt, hogy a tervezetthez képest felgyorsítsa beruházásait — hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján. A cég tavasszal bejelentett és mára teljesített százhúszezres fejlesztésein túl az év végéig újabb negyvenezer végpontot ad át, […]