Jönnek a Toshiba Satellite L-sorozat új tagjai

toshibaA Toshiba bemutatta legújabb L-sorozatú notebookjait, a 15,6 hüvelykes (39,6 cm) Satellite L50-C/L50D-C és a 17,3 hüvelykes (43,9 cm) Satellite L70-C modelleket. A Windows 10 kulcsfunkcióit – beleértve a felhőtlen szórakozást támogató lehetőségeket is – szem előtt tartva tervezeték a készülékeket. A 15,6 hüvelykes (39,6 cm) modellek egyedi megjelenését a széles színválaszték is biztosítja: a helyi elérhetőségtől függően szaténarany, vörös, fehér, lila, barna és fekete színben kaphatók. A Satellite L70-C modell pedig elegáns szaténarany kialakításban érhető el.

A tavalyi modellekkel összehasonlítva mindkét változat vékonyabb kialakítású, ráadásul a Satellite L70-C típusú notebookok több mint húsz százalékkal karcsúbbak, mint az eddigi legvékonyabb Satellite L sorozatú laptop. A gyártó szerint a vékony készülékház és a megnövelt kijelző ideális asztaligép-helyettesítővé teszi. A kényelmes gépelés érdekében minden modellt keret nélküli, szigetes kialakítású billentyűzettel láttak el. A Satellite L70-C/L50-C változatokba véletlen tenyérérintést kiküszöbölő technológiával ellátott érintőlapot is építettek. Egyes Satellite L70-C modelleket háttérvilágítással rendelkező billentyűzettel láttak el, így kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmesen használhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Adatroaming-akció a Magyar Telekomnál

pén júl 3 , 2015
A nyári időszakban a Magyar Telekom Travel&Surf M és L roaming adatdíjcsomagjaival jelentős kedvezménnyel lehet az EU országokban és néhány további európai országban internetezni: böngészni, e-mailezni, megosztani, letölteni — jelentette be a távközlési társaság. A Magyar Telekom az EU zónában használható Travel&Surf M és L roaming adatdíjcsomagjaira július elsejétől szeptember […]
Magyar Telekom

És még ez is...