Már megint a pályakezdőknek indít programot a Lufthansa Systems Hungária

A Lufthansa System Hungária IT Young Professional Programjában a pályakezdő fiatalok számára lehetőség nyílik, hogy kipróbálják magukat az informatikában.

A Lufthansa Systems Hungária június 10-ig várja az általános szoftverfejlesztési tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkező fiatalokat. Az IT Young Program célja, hogy a pályakezdők számára egy olyan tanulási időszakot biztosítsanak, amely projektfeladatokon keresztül vezeti át őket az elméleti alapoktól a tényleges munkafolyamatokba. 2017-ben 10-12 pályakezdő próbálhatja majd ki magát a folyamatosan megújuló légiközlekedési informatika területén. A projektorientált gyakorlati oktatás július közepén kezdődik, szeptembertől pedig már valós ügyfelekkel és rendszerekkel foglakozhatnak a fiatalok. A lépcsőzetes tanulási folyamatnak és az újabb feladatköröknek köszönhetően az előző programok résztvevőinek jelentős többsége évekkel a képzések után is a Lufthansa Systemsnél képzeli el a jövőjét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Telekom: bő három milliárd forint osztalék a MakTeltől

sze ápr 26 , 2017
A Magyar Telekom 3,61 milliárd forint osztalékot kap macedón leányvállalatától, a Makedonski Telekomtól (MakTel) – közölte a Magyar Telekom. A MakTel hétfői közgyűlése a 2016. üzleti év után 1,25 milliárd macedón dénár (mintegy 6,37 milliárd forint) osztalék kifizetéséről határozott. A macedón számviteli szabályok szerint a társaság nem konszolidált mérleg szerinti […]
macedon dinar

És még ez is...