Ericsson 2015-ös Innovációs Díj: lássuk mit tudnak az egyetemisták!

innovacioAz Ericsson a hatodszor indította el Innovációs Díját. Ezen a versenyen egyetemi hallgatók kapnak esélyt arra, hogy a gondolataikkal, ötleteikkel alapjaiban változtassanak a társadalmunkon. A 2015-ös verseny témája „A tanulás jövője”, azaz hogyan tehetnénk a tanulást mindenki számára elérhetővé? Mire van szükség akkor, amikor az élethosszig tartó tanulás mindenki számára elengedhetetlen? Milyen új eszközök és módszerek állnak rendelkezésünkre, miközben a tanulás online tevékenységgé válik, és egyre inkább kikerül az iskolák falai közül?

Nem feltétel, de ajánlott, hogy a csapatokban műszaki és üzleti tanulmányokat folytatók egyaránt legyenek

A kiíró abban bízik, hogy a hallgatóktól számos olyan ötlet érkezik majd, mely a tanulás jövőjét alapjaiban változtatja meg. A győztesek 25 ezer eurós pénzjutalmat kapnak. A második helyezettek tízezer eurót, a harmadik helyezést elérő csapat pedig ötezer eurót vihet haza. Ezenkívül az összes középdöntős és döntős lehetőséget kap arra, hogy interjún vegyen részt, amelynek eredménye szakmai gyakorlat vagy akár végleges pozíció is lehet az Ericssonnál. A versenyen 2-4 fős csapatok vehetnek részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EU: a Google is fizessen az online tartalmakért

sze okt 29 , 2014
Az Európai Bizottság (EB) várhatóan 2016-ra törvényjavaslatot dolgoz ki a szerzői jog hatálya alá tartozó online tartalmak védelméről és a jogtulajdonosok díjazásáról, a szellemi tulajdon használatáért magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is fizetni kell majd — mondta egy keddi interjúban a november elsején hivatalba lépő új EB digitális gazdaságért és társadalomért felelős […]

Friss, ropogós