ZyXel: új hálózatmenedzsment megoldás kkv-knak

network1Központilag konfigurálható, távolról is menedzselhető integrált hálózati irányítási rendszert vezetett be a tajvani ZyXEL. Az egyszerűsített ZyXEL One elsősorban a közepes méretű hálózatok kezelésére kínál alternatívát, amellyet a kis- és középvállalkozásoknak (kkv) kínál a társaság. A ZyXEL One Network rendszerrel a teljes telepített hálózati eszköztár menedzselhető, beleértve a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatokat is. A három fő pontból álló rendszer első funkciója, a ZyXEL ZON biztosítja az egységes hálózati telepítést, centralizálja az IP-telepítést, a firmware frissítéseket valamint a karbantartási feladatokat, jelentősen csökkentve a hálózati menedzsment terheit.

A rendszer második fontos tulajdonsága a ZyXEL Smart Connect, amivel automatikus észleléssel távolról is irányíthatóvá válnak a hálózat beállításai. A Smart Connect beállítással időt és munkaerőt lehet megtakarítani, ami kiterjeszthető a bármely gyártó eszközeivel kompatibilis LLDP (Link Layer Discovery Protocol) rendszerre is. A ZyXEL One hálózat harmadik alappillére a az AP Controller (APC) technológia integrálása a Gateway tartományokkal, amivel elérhetővé válik a megfizethető, skálázható, licenc bázisú hozzáférésipont-menedzsment.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyílt vizsganappal CADveskedik a Connect

csü szept 25 , 2014
A Connect oktatási központ bejelentette, hogy a professzionális CAD-felhasználók egy napig kedvezményes, harminc eurós áron szerezhetnek minősítést 2014. november 14-én az Autodesk, a 2D és 3D tervezőszoftver megoldások vezető szállítója vizsgaközpontjainak éves nyílt vizsganapján. A Certified Autodesk Professional (minősített Autodesk-felhasználó) tanúsítvány számos előnyt biztosít, és világszerte a készségek megbízható mércéjének […]