Az előre kalkulálható díj miatt is kedvelik a magyarok az Ubert

uberA magyarok általában többedmagukkal utaznak az Uberrel, a legtöbben szórakozni mennek vele és leginkább az okostelefonos rendelés, az automatikus online díjfizetés és az előre kalkulálható díj miatt kedvelik a közösségi személyszállító szolgáltatást — derül ki az Uber felméréséből. A személyszállítási szolgáltatás magyar felhasználói a felmérés szerint az esetek mintegy hatvan százalékában nem egyedül utaznak, az uberezők negyede majdnem mindig megosztja az utazást ismerősével, és leginkább társasági eseményekre veszik igénybe a szolgáltatást.

A felhasználók közel egyharmada korábban sem használt és most sem használ taxit, minden tizenkettedik utas pedig bevallottan kevesebbet használja az autóját, amióta az Ubert is igénybe veszi. A szolgáltatást használók magasan kvalifikáltak, nyolcvan százalékuk felsőfokú végzettséggel rendelkezik, illetve egyetemre jár. Az uberezők 83 százaléka szerint a megosztáson alapuló gazdaság pozitív hatással lesz Magyarország fejlődésére — áll a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tolvajok a Parlamentben?

sze ápr 20 , 2016
Mintegy kilencven számítástechnikai eszközt, köztük a legnagyobb kormánypárti frakció hét vadonatúj laptopját lopta ki a Parlamentből és a képviselői irodaházból a rendőrség gyanúja szerint egy raktáros – írja az Átlátszó. A két HP, a két Toshiba és a három Lenovo idén március 3-án érkezett meg a Képviselői Irodaház raktárába, ám […]

Friss, ropogós